PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El FeMAP obre el concurs per dissenyar el cartell

Les propostes per a la 10a edició es poden presentar fins al 24 de gener

Per El Periòdic

Un dels concerts de la darrera edició del festival.
Un dels concerts de la darrera edició del festival. | FeMAP

Obert el concurs per escollir el cartell de la 10a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). Els interessats poden presentar les seves propostes fins al 24 de gener i l’objectiu és estimular la participació i la creativitat dels artistes pirinencs, i alhora, fomentar la seva obra.

Com cada any, només hi poden participar creadors dels municipis que formen part del festival, que enguany són: Alàs i Cerc, Alp, Avià, Bagà, Berga, Bossòst, Camprodon, Estamariu, Fontanals, Guàrdia de Noguera, Lladorre, Llanars, Llavorsí, Llívia, Organyà, la Pobla de Segur, Pesillà de la Ribera, Puigcerdà, Riner, Ripoll, Salàs de Pallars, Sant Joan de les Abadesses, la Seu d’Urgell, Sort, la Torre de Capdella, Tremp, Vall de Boí, Vilaller, els quatre municipis de les Valls d’Àneu, qualsevol de les parròquies d’Andorra, Isona i Conca Dellà i per últim, la Vansa i Fòrnols. Aquests dos últims municipis que s’incorporen per primera vegada al festival.

El premi pel guanyador serà de 1.500 euros, mentre que els finalistes obtindran un passi per a dues persones per a tots els concerts del FeMAP 2020 i un exemplar del CD del festival.

PUBLICITAT
PUBLICITAT