PUBLICITAT

Ordino

Mortés valora positivament l’entesa amb l’oposició

El cònsol fa balanç del mandat i assegura la continuïtat dels projectes

Per El Periòdic

Mortés intervé en l’últim consell de comú, ahir.
Mortés intervé en l’últim consell de comú, ahir. | ANA / A. S.

El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, va valorar ahir en la darrera sessió de l’actual consell de comú, els quatre anys al capdavant de la corporació «molt positivament per la bona entesa amb les conselleres de la minoria». En aquest sentit, va destacar que gràcies a aquest consens, «s’han aprovat el màxim de projectes per unanimitat». A més, va afegir que la bona entesa també ha ajudat a obtenir els bons resultats en les eleccions del passat 15 de desembre.

En aquesta darrera sessió, amb l’absència de la component de la minoria Sandra Tudó, va aprovar-se l’acta del consell de comú del dia 28 de novembre i també van ratificar-se i aprovar-se els acords de les propostes de les actes de les juntes de Govern.

D’altra banda, Mortés va aprofitar per explicar que en la nova legislatura donaran continuïtat als projectes que ja estan engegats, amb l’objectiu de dinamitzar la parròquia per tal «de ser un referent en el turisme de neu i de muntanya». En aquesta línia, va assegurar que l’adhesió a la xarxa Maragda és un reconeixement previ al que esperen aconseguir, que és el projecte Ordino, territori de la biosfera. De tota manera, va assegurar que aquest reconeixement «ja ens col·loca al mapa mundial des del punt de vista de turisme de neu i muntanya».

En la sessió del proper 28 de desembre, els nous consellers juraran el càrrec. Cal recordar que la coalició En Comú per Ordino va ser la guanyadora de la nit electoral i va emportar-se fins a 8 consellers, mentre que les dues cadires de l’oposició són per a Enric Dolsa i Sandra Tudó.

PUBLICITAT
PUBLICITAT