PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Terceravia defensa la consolidació del seu projecte

La formació va obtenir més d’un 15% dels vots vàlids a les comunals

Per El Periòdic

Montaner, Naudi, Majoral, Camp i Majoral en una roda de premsa.
Montaner, Naudi, Majoral, Camp i Majoral en una roda de premsa. | Maricel Blanch

Terceravia considera que el seu projecte avança a escala nacional després d’haver obtingut fins a un 15,1% dels vots vàlids en les eleccions comunals del passat 15 de desembre. En total, van aconseguir 1.906 vots entre les cinc parròquies en les quals van presentar llistes, la majoria dels quals, 1.159, van rebre’ls a Sant Julià de Lòria, on Terceravia + Unió Laurediana + Independents va recuperar el comú sota el lideratge de Josep Majoral. La formació va assumir a través d’un comunicat que «donar a conèixer el nostre projecte requereix de temps i així ho hem entès sempre». 

Més enllà d’aquesta anàlisi sobre els resultats obtinguts, Terceravia va voler reflexionar al voltant de la davallada de la participació, que va situar-se en un 56,54%, i va atribuir-ho al «desencís per part de la població envers la política i les coalicions oportunistes, ja que a l’elector li és difícil entendre si vota una ideologia o bé un repartiment de cadires». A més, la formació va criticar a través del mateix comunicat que, en els casos d’Encamp i de la capital, «han sorgit equips comunals majoritaris que no representen ni una quarta part dels electors» i, en la resta, «cap representa el 50% de l’electorat». 

Finalment, des de Terceravia van comunicar la seva voluntat de «seguir endavant amb un projecte clar, fidel als nostres electors i sense coalicions que confonguin la ciutadania». Justament per tot això, la formació continuarà, fins a les properes eleccions, «actuant responsablement des del Consell General, els comuns i les plataformes ciutadanes per demostrar a la ciutadania que hi ha altres maneres de fer política i que són possibles al nostre país, sempre actuant amb coherència, responsabilitat i transparència».

PUBLICITAT
PUBLICITAT