PUBLICITAT

L’FC Andorra vol començar vacances amb una nova victòria

Els del Principat visiten el camp de La Nucía, un rival que destaca per la seva solidesa a casa

Per El Periòdic

L'entrenament de l'Andorra.
L'entrenament de l'Andorra. | @fcandorra

L’FC Andorra disputa demà el darrer compromís de Segona B de l’any, abans de començar les vacances de Nadal. Serà contra el CF La Nucía, a les 17.30 hores, a l’Estadi Olímpic Camilo Cano.

Segons va explicar el tècnic tricolor, Gabri García, el conjunt alacantí «és un equip que, com nosaltres, ha pujat de categoria». «A casa és molt fiable, no ha perdut. Ha fet quatre empats i n’ha deixat escapar vuit», recordava i insistia en el fet que «té un camp de gespa natural, gran i això, pels equips que no estem acostumats, ens pot passar factura». A més a més, va remarcar que té  «molta experiència a la línia defensiva, per sobre dels 30 anys, igual que el porter». «Al mig del camp ens trobem amb la mateixa situació i a les bandes té velocitat, han fet un bon equip que és molt fort a pilota aturada», analitzava i puntualitzava que «té 24 punts, a casa no sol perdre».

Així, els del Principat arriben amb les baixes de Jilmar Torres i Ernest Forgas, dues peces importantíssimes per a Gabri i, per tant, tocarà fer encaixar les peces del puzle d’una altra manera. Fede Bessone també segueix sense poder jugar. «Estem perdent jugadors molt importants, és dolent però els que els han substituït han ofert un bon nivell i ens hem adaptat», afegia.

Per un altre costat, va recordar que «haurem jugat tres partits en vuit dies». «Volem tenir l’equip ben recuperat i fer tot el possible per arribar com més ben recuperats millor, hem de saber el que representa el darrer partit abans de les vacances, en un matx en el qual sempre et despistes una mica», assegurava i revelava que «ens hem de concentrar bé perquè és un enfrontament molt important». 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT