PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc busca apropar-se a la Copa del Rei a Madrid

Els del Principat visiten el WiZink Center, pista on l’any passat van firmar una enorme gesta

Per Miquel López-Egea

El Morabanc juga contra el Bilbao.
El Morabanc juga contra el Bilbao. | ACB Photo / A. Arrizabalaga

El MoraBanc Andorra visita demà la pista del Reial Madrid amb l’objectiu d’intentar repetir la gesta de l’any passat, quan els del Principat es van imposar per 105 a 107. Els andorrans arriben amb les baixes de Moussa Diagne, Bandja Sy i Tyson Pérez. Per contra, han incorporat, a més de Daniel Clark fa unes jornades, a Martin Kramplej, que ja podria debutar demà. Al davant, el conjunt blanc arriba al màxim nivell i amb una plantilla que parla per si sola, amb jugadors de gran nivell, sent tota una institució a Europa. 

D’aquesta manera, segons va explicar el General Manager del club, Francesc Solana, «és l’equip d’Europa que està més en forma, vénen d’una setmana on han jugat tres partits de lliga i nosaltres vam jugar dimarts a Grècia». «Amb les baixes que tenim no arribem com voldríem ni amb les millors condicions, però hem d’anar a jugar i a competir el màxim. Hem d’intentar que no s’enfadin i que ens deixin jugar el partit per arribar al final del duel amb opcions», reiterava i assegurava que «aquest any les baixes ens estan condicionant molt i amb un rival amb tantes virtuts que et poden fer mal per tot arreu, crec que està clar que tenim un dèficit en el rebot». «És l’aspecte del joc juntament amb les pèrdues que hem de tenir més en compte si volem competir», afegia. 

«Amb els seus dos cinc faríem tot l’equip nostre, tenen molt potencial però hem de fer-ho el millor possible i no sortir-ne mal parats», reiterava i afegia que «Kramplej ens podrà ajudar en el que pugui, amb la seva energia i potencial». «El treball i la línia més sòlida, quan tens dificultats, sempre surt a sobre, busquem encert i tenir un partit amb opcions», sentenciava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT