PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Estévez és quarta a la Copa d’Europa d’Isola 2000

Carola Vila acaba l’esprint d’Àustria en 38a posició

Per El Periòdic

Maeva Estévez.
Maeva Estévez. | FAE

Maeva Estévez ha estat els dos últims dies disputant la Copa d’Europa de boardercross d’Isola 2000. La surfista de neu andorrana va assolir la 4a posició en la cursa d’ahir, mentre que dimecres va ser 10a, també lluitant entre les millors de la competició. Tot i això, cal tenir en compte que aquests resultats són oficiosos, perquè la FIS no els ha publicat ni donat oficialitat encara, tant en els de dimecres com en els d’ahir.

Estévez va aconseguir la quarta plaça en la Copa d’Europa d’SBX d’Isola després de guanyar totes les rondes. Si dimecres la competició comptava amb sessió de qualificació, ahir va ser directament a vuitens de final quan va començar la cursa. Tant en vuitens de final, en quarts i en semifinals, Estévez va ser la guanyadora de les rondes. Després, en la final, no va poder completar la bona jornada que estava protagonitzant fins al moment, i es va quedar quarta.

Carola Vila 

Ahir es va disputar la primera de les tres proves que Carola Vila disputarà a la Copa d’Europa de St. Ulrich am Pillersee (Àustria). La fondista andorrana va córrer l’esprint de 1.100 metres i no va poder entrar entre les 30 millors per classificar-se per a les bateries posteriors. Així, amb un crono de 2.35,76 minuts, va acabar 38a a 16,19 segons de la millor classificada, la italiana Alice Canclini (2.19,57). L’última plaça per a les finals la va ocupar l’australiana Jessica Yeaton amb 2.32,10. Avui correrà els 10 quilòmetres clàssics i demà, els 10 km patinadors. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT