PUBLICITAT

Els Amics del Cambra Romànica celebren un any

L’associació organitza el Concurs Internacional Cambra Romànica

Per El Periòdic

Els membres del Cicle.
Els membres del Cicle. | LLUC POL

L’associació Amics del Cambra Romànica, constituïda ara fa un any per agafar el relleu a l’Honorable Comú de Canillo en l’organització del Cicle Cambra Romànica, va celebrar ahir el seu primer any de vida. D’aquesta manera, l’agrupació destaca per impulsar diferents activitats musicals i per aquest motiu, obre des d’avui la segona edició del cicle que es farà a Canillo el cap de setmana del 28 i el 29 de març.
Tanmateix, l’organització va comunicar ahir que un total de 500 persones van passar per les diferents esglésies de la parròquia canillenca durant els 6 concerts celebrats. Així, aquesta quarta edició del cicle va destacar per l’augment del públic i per la complicitat creada entre públic i intèrprets durant la xocolatada que es va celebrar després de les activitats.
A més, l’associació revela que la modalitat de pagament opcional amb la taquilla inversa va tenir una bona acceptació i l’associació va recuperar part de la inversió, que servirà per finançar algunes millores previstes de cara a les activitats del 2020, com l’adquisició de vasos reutilitzables per millorar la sostenibilitat d’un moment tan característic del Cambra Romànica com el de la xocolatada.
Així, l’organització va informar que es repetirà el model de l’any 2019 i per tant, al certament per grups hi haurà dues categories per edats, majors i menors de 18 anys, però enguany es va decidir ampliar el nombre de grups participants fins a 10 per categoria. Tal com es pot llegir a la pàgina web de l’entitat, l’associació comparteix les bases del concurs i tota la informació complementària per qui vulgui participar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT