PUBLICITAT

El bon estat de la neu marca l'inici de la temporada d'esquí

  • Naturlàndia se suma a Grandvalira i Vallnord i obre 8 quilòmetres de pistes
C.G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un ratrac prepara les pistes de Grau Roig, ahir. Foto: TONY LARA

Les nevades patides els darrers dies garanteixen un inici oficial de la temporada amb un estat òptim de la neu i també de les pistes. Així ho va assegurar ahir el director tècnic d'Ensisa, Enric Barbier, que va afegir que en el cas de la seva societat l'obertura s'ampliarà respecte l'anunciat aquesta setmana, i s'estendrà fins al 85-90% del total. Els gruixos a Grandvalira oscil·len entre els 20 i els 50 centímetres.

També Vallnord, per la seva part, va informar ahir que l'inici de la temporada estarà marcat per la neu pols, que acumula els mateixos gruixos de neu que Grandvalira. El domini manté el nombre de pistes obertes anunciades durant la setmana, amb més de 90 quilòmetres esquiables.

D'altra banda, i també gràcies a les darreres nevades, Naturlàndia també ha decidit inaugurar avui les activitats de neu, amb vuit quilòmetres de pista traçats per a la pràctica de l'esquí de fons, així com dos més trepitjats per a la modalitat de patinador. També s'inicien les activitats de neu com les motos, els circuits de raquetes i el vehicle eruga. De cara al pont de la Puríssima, es preveu posar en marxa l'activitat del múixing i el parc de tobogans de neu, que completaran l'oferta d'hivern del camp de neu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT