PUBLICITAT

Jutjats per furtar 3.000 euros d'una targeta

  • Els dos joves, menors de 21 anys, volien netejar deutes amb el banc i la Batllia
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

El Tribunal de Corts va jutjar ahir a dos joves per treure prop de 3.000 euros d'una targeta de crèdit furtada a un particular. Els dos nois, que en el moment dels fets, ara farà un any, eren menors de 21 anys, van accedir sense permís a la llar del perjudicat, on van trobar-hi la targeta amb una anotació on hi havia el número PIN d'aquesta.

Posteriorment al furt, van dedicar-se a treure diners des de diferents caixers automàtics del país. Els diners els van amagar en una bossa al costat d'un pis a Arinsal. Aquesta bossa mai ha estat recuperada.

Un dels joves processats, el que va aconseguir la còpia de les claus del pis, va reconèixer que va actuar a causa dels deutes que acumula als bancs i a la pròpia Batllia, i que pugen a més de 18.000 euros. Pel que fa a la clau, les va aconseguir perquè la seva mare treballava a l'edifici i en tenia còpies. Les va agafar sense el seu permís.

El Ministeri Fiscal va qualificar els fets d'un delicte major de furt amb accés il·lícit a casa habitada i va demanar una pena de dos anys de presó condicional pels dos joves, a més del retorn de la suma confiscada a la titular de la targeta. Aquesta segona acció ja ha estat realitzada, tot i que ahir la perjudicada, que també va declarar, va reclamar que encara no havia rebut els diners. La suma es troba confiscada a la Batllia.

la defensa rebaixa la pena / Per la seva part, les dues defenses dels processats es van mostrar d'acord amb l'exposició dels fets feta pel Ministeri Fiscal, però va demanar una pena no superior a un any de presó condicional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT