PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Petits Cantors actuen davant Macron a l’Elisi

El cor participa a la tradicional inauguració de l’arbre de Nadal

Per El Periòdic

Actuació dels Petits Cantors al Palau de l’Elisi.
Actuació dels Petits Cantors al Palau de l’Elisi. | Cor dels Petits Cantors

El Cor Nacional dels Petits Cantors del Principat d’Andorra va actuar ahir al Palau de l’Elisi davant el Copríncep francès, Emmanuel Macron, i diverses autoritats gal·les i públic assistent. Es va realitzar en el marc de la inauguració del tradicional arbre de Nadal, que cada any es porta a terme per aquestes dates.

La formació andorrana va ser convidada pel mateix Macron en la visita que va efectuar al país el passat mes de setembre. En la trobada van tenir l’oportunitat de parlar tant amb el president de la República Francesa com amb la seva dona Brigitte. Els Petits Cantors van aprofitar l’estada a París per participar en diversos actes.

La formació va ser convidada pel copríncep francès quan va visitar Andorra el passat mes de setembre

Dimarts els joves cantors, la directora Catherine Metayer, els músics i acompanyants van ser rebuts a l’ambaixada d’Andorra per Eva Descarrega, ambaixadora a la capital gal·la. A la tarda van participar en concert a l’Escola Militar, davant de la Torre Eiffel, que va comptar amb la presència de més d’una cinquantena de diplomàtics i altres personalitats. 

Aquest 2019 el Cor dels Petits Cantors ha tingut l’oportunitat d’actuar en escenaris importants a nivell internacional, com és aquest cas del Palau de l’Elisi a París. El passat mes de juliol la formació va viatjar als Estats Units per fer-hi una petita gira, on va realitzar diverses actuacions a Nova York. Entre elles, va fer-ho a la seu de les Nacions Unides. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT