PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú, 13è al supergegant Nor-Am Cup de Nakiska

Matias Vargas acaba a la 18a posició a la combinada disputada a l’estació canadenca

Per El Periòdic

Joan Verdú al Canadà.
Joan Verdú al Canadà. | FAE

Doble cita de la Nor-Am, amb el supergegant i la supercombinada. Ahir a la nit (horari andorrà) es va disputar la primera jornada de competició a l’estació canadenca de Nakiska. Al supergegant, Joan Verdú va fer el 13è temps amb un crono d’1.01,26 minuts, i es va quedar a 2,10 segons del millor registre. Per la seva part, Matías Vargas va finalitzar la cursa amb un temps d’1.02,34, a 3,18 del millor temps i en la 24a posició. D’aquesta manera, en la Nor-Am Cup de supergegant Verdú va sumar 20 punts, i Vargas, set.

En la segona mànega d’eslàlom, corresponent a la supercombinada, Verdú no va poder finalitzar, mentre que Vargas va aconseguir millorar posicions amb un parcial de 37,67 (+1,39), que suposava la 8a posició de mànega i que el deixava 18è en la suma dels dos temps per a la supercombinada, amb un temps total d’1.40,01, a 3,34 del guanyador, el canadenc Jeffrey Read (1.36.67). Vargas va sumar 13 punts de la Copa nord-americana en la supercombinada.

Fred Beauviel, entrenador de Verdú, va valorar que «ha estat el primer súpergegant del Joan després d’un any d’aturada. Les intencions hi són, el físic i la mentalitat també. Ha comès errors a causa de les línies massa directes sobre punts importants. Ha confós una mica velocitat i precipitació, però amb més quilòmetres i més curses limitarem aquest tipus de problema».

PUBLICITAT
PUBLICITAT