PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Trofeu Andros més silenciós arriba a Andorra

La cita tindrà lloc aquest cap de setmana al circuit del Pas de la Casa

Per El Periòdic

Cursa de l’edició anterior de la prova.
Cursa de l’edició anterior de la prova. | FOTOESPORT

El Trofeu Andros, rebatejat com a e-Trofeu Andros, rendirà la seva tradicional visita al Principat d’Andorra per disputar l’únic míting del seu calendari que es disputa fora del territori francès. Enguany és la 26a edició consecutiva que la prova arriba al Principat i l’escenari serà, com és habitual, el Circuit Andorra-Pas de la Casa. Les curses es disputaran divendres i dissabte a partir de les 15.30 hores. Tot i això, les diferents finals, en la jornada del divendres, estan previstes a partir de les 20.45 hores, mentre que les del dissabte, s’iniciaran a partir de les 19.50 hores.
Després d’una edició en la qual vehicles tèrmics i elèctrics van compartir graelles, els organitzadors, Max Mammers Organisation (2MO) amb el suport dels pilots i equips, s’han decidit a fer el pas al capdavant, un pas que els havia de portar de manera lògica a tenir un certamen 100% elèctric.

Sense variacions

Les categories seran les de sempre: Elite Pro, Elite i el Trofeu Enedis que estarà reservat a pilots convidats. La 31a edició del Trofeu Andros es disputarà en els escenaris habituals de les últimes temporades. La d’Andorra serà la segona cita d’un campionat que es va iniciar fa 15 dies a Val Thorens. Durant el mes de gener del 2020, la competició es traslladarà a: Isola 2000 (10 i 11), Serre Chevalier (18 i 19) i Lans en Vercors (24 i 25). S’acabarà el primer e-Trofeu Andros a Super Besse, el dissabte 1 de febrer.

La classificació

Aurelien Paris encapçala la taula de la categoria Elite Pro després d’aconseguir el primer triomf i doble podi, a Val Thorens. D’altra banda, cal destacar que el pilot andorrà Raül Ferré competirà a la categoria Trofeu Enedis. En el certamen motociclista, Sylvain Dabert, Maxime Emery i Vivien Gonnet són els preferits. Tots els socis de l’ACA podran accedir de manera gratuïta al circuit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT