PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Masterclass’ de jazz musical a càrrec de Núria Torrentallé

La ballarina la realitza dissabte a l’Escola Líquid Dansa

Per El Periòdic

Actuació de Núria Torrentallé.
Actuació de Núria Torrentallé. | El Periòdic

Tots els interessats en aprendre sobre el jazz musical tindran l’oportunitat de rebre una masterclass dissabte de la mà de la ballarina andorrana Núria Torrentallé. Serà a l’Escola Líquid Dansa.

Les classes es dividiran en dos. Una serà per a alumnes de 10 a 13 anys, de les 10.00 a les 11.30 horres, i l’altra per a majors de 14 anys d’11.45 a 13.45 h. Torrentallé, que va estudiar a Liquid Dansa fins als 18 anys, indicava que «la meva passió són els musicals. Per tant treballarem sobre la base del Theater Jazz. No serà una classe especialment basada en la tècnica, ja que en una sola no seria un objectiu gaire possible». Per això «el meu objectiu serà transmetre energia a cada un dels ballarins. Que en acabar la classe hagin gaudit. Perquè, al cap i a la fi, per què ballem? Per ser lliures i transmetre».

Torrentallé va realitzar la seva formació a Barcelona i va instruir-se també a Londres i Nova York. Va ser ballarina al musical Sugar: con faldas y a lo loco al Teatre Tívoli de Barcelona, Un reencuentro inolvidable al Teatre Apolo, Cabaret Maldito i al Molino de la capital catalana. També va ser ballarina i cantant dels dinner shows Zuu Barcelona i Bule Bule a Madrid, a més de ballarina i coreògrafa del Polònia i el Crakòvia de TV3. Actualment està immersa en la gravació de la pel·lícula musical Explota Explota, amb les cançons de Raffaela Carrá. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT