PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doble cita de la sub-21 contra la sub-23 de Qatar a Marbella

Els d’Eloy Casals disputaran dos amistosos per seguir preparant el Preeuropeu

Per El Periòdic

La sub-21 celebra un gol contra Turquia.
La sub-21 celebra un gol contra Turquia. | FAF

La selecció sub-21 d’Eloy Casals viatja a Marbella, on s’enfrontarà amb el conjunt sub-23 de Qatar. Sobre el guió es preveuen proves i oportunitats per als 20 jugadors desplaçats. «Tenim dos partits i això ens servirà per provar coses. És un amistós i és on tenim més canvis que en un partit oficial i on podem portar 20 jugadors. Crec que serà una experiència positiva i que ens anirà molt bé de cara al març per tal de perfilar detalls que ens poden ajudar en aquests partits», explicava l’entrenador del conjunt nacional, Eloy Casals.

En definitiva, l’enfrontament contra el Qatar servirà per continuar preparant els partits del mes de març, quan la sub-21 jugarà davant d’Anglaterra i Àustria al Preeuropeu. L’equip hi arriba en bona dinàmica després de superar Turquia fa poques setmanes.

«L’objectiu és que juguin tots per veure’ls i saber com competeixen. Alhora servirà per assimilar conceptes i perfeccionar-los. Volem donar continuïtat al bon partit que van fer contra Turquia i seguir agafant sensacions i jugar com a selecció és un pla perfecte», apuntava.

Els asiàtics s’estan preparant per al Preolímpic de Tailàndia de camí dels Jocs de Tòquio 2020. La cita amb Andorra de dijous no serà només un amistós per a ells tampoc.

PUBLICITAT
PUBLICITAT