PUBLICITAT

ElPozo sí que és perillós

  • El filial de l'equip d'Honor visita un BP Andorra que té la ferma intenció de sumar la 8a victòria consecutiva
RAFA MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cabinho galopa per arribar a la porteria contrària, durant l'últim partit al Poliesportiu contra el Ceutí. Foto: TONY LARA

No és un filial qualsevol. Aquesta és la consigna per a l'enfrontament que avui el BP Andorra té al Poliesportiu d'Andorra, a partir de les 18.30, contra ElPozo Ciudad de Murcia. El segon equip del club de Divisió d'Honor està farcit de jugadors que somien amb jugar a l'alta categoria, futbolistes que fins i tot entrenen amb els seus ídols i que, en algunes ocasions, tenen minuts a la màxima categoria. Així que Xavier De la Rosa avisa: «No serà un filial com el del Barça B, la pedrera d'ElPozo és molt millor que la dels catalans, perquè els murcians lluiten per ser al primer equip amb molta il·lusió». I és clar, sí un equip ve al Poliesportiu amb ganes de donar guerra, i resulta que a casa ens trobem amb un conjunt en ratxa com el BP, el resultat sembla que serà un còctel explosiu.

El BP Andorra pensa en seguir sumant victòries i arribar a la 9a de la temporada i la 8a consecutiva. Una fita que li donaria molt més caliu al seu prestigi a la Divisió de Plata. Els equips rivals ja miren el BP com un rival complicat. Ja no és la titella que abans deambulava amb Jandro Álvarez. Ara és una màquina matadora, un equip equilibrat i amb una dinàmica de joc que té dos punts positius al seu favor: primer, que la intensitat és màxima tot el partit; segon, que la dinàmica guanyadora serà difícil d'aturar-la. Així doncs, ElPozo Ciudad de Murcia ha de saber a qui tindrà al davant. De fet, el bloc andorrà estarà al complet. Cap baixa ni cap sancionat, la qual cosa vol dir, tota la carn a la graella.

equip irregular, però efectiu / El perill d'ElPozo és precisament la seva irregularitat. Aquest conjunt és capça del millor i del pitjor, però la seva efectivitat davant dels punters de la taula és alta: ha empatat contra el líder Gáldar, ha guanyat a València a l'UPV Maristas i ha empatat contra el Puertollano. Ja ho diu De la Rosa: «Contra els cinc primers només han perdut un partit, és un equip per ser al play-off i hem d'anar en compte».

MOMENT CLAU DE LA TEMPORADA / De la Rosa discrepa amb alguns dels seus jugadors, com Carlinhos i Paulinho, que van afirmar la passada setmana que el moment més important de la temporada serà al gener: «No puc estar d'acord amb ells, perquè crec que la part més important del calendari és ara, perquè ara és quan els de dalt s'enfronten entre ells i som nosaltres els que si no fallem en els pròxims partits, estarem dalt segur».

BEBE, UN GOL MÉS QUE PAULINHO / En l'apartat golejador, l'equip murcià suma cinc gols a favor menys que el BP -56 per 51-, però a nivell individual el seu jugador Bebe en suma 15 dianes, per les 14 que en té Paulinho, un jugador que en els últims partits ha encadenat hat-tricks com si fos fàcil aconseguir-los, a més que a l'última jornada també va marcar contra el Tobarra en la victòria de l'última jornada del BP per 2-3. Així, pel que fa a la resta de jugadors, Marc Fernández suma 12 gols, pels 8 d'Aramburu i els 6 de Cabinho.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT