PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gutiérrez es queda a les portes d’entrar a les finals

Sis centèsimes van impedir que es classifiqués en eslàlom paral·lel

Per El Periòdic

Mireia Gutiérrez, aquesta temporada.
Mireia Gutiérrez, aquesta temporada. | Alexis Boichard / Zoom Agence

En la nova cita de la Copa del Món femenina en la disciplina d’eslàlom a l’estació suïssa de Saint Moritz, Mireia Gutiérrez no es va poder classificar per a les finals d’eslàlom paral·lel. Va acabar les classificacions en la 34a posició, a sis centèsimes de la 32a plaça que hi donava accés.

Gutiérrez va disputar la cursa amb un primer crono que la deixava novena amb 25,70 segons, però en la segona baixada, després d’un start stop per culpa del crono, va perdre el ritme i va acabar amb 26,34 que la feien sumar un 52,04 insuficient per classificar-se. El seu temps es quedava a 1,45 del millor registre de les classificatòries, i el més important, a només 0,06 de la classificació, temps que tancava l’holandesa Adriane Jelinkova amb 51,98. La pròxima cursa de Gutiérrez serà el 29 de desembre, a l’eslàlom de la Copa del Món de Lienz, a Àustria.

«La primera mànega ha estat bé, la veritat és que estava esquiant molt bé en paral·lel», comentava el tècnic Yago Antes, qui reconeixia que «no ha fet una gran mànega però en la segona, potser ha perdut la referència de no tenir al costat la contrincant, s’ha posat nerviosa i s’ha assegut, anava des de darrere, esquiant molt baixa, amb molta pressió i després del salt ha fet dues errades grans on s’ha quedat».

Per altra banda, Max Tissot, director d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí, va assegurar que «la pista estava molt bé, ha fet una primera mànega bona amb un bon esquí, precís i amb molt bona actitud» però que a la segona «ha fet un petit error després del salt i li ha costat recuperar el ritme i agafar velocitat per acabar la mànega». «És una desil·lusió per a tot l’equip, perquè havien treballat i havien preparat molt bé aquesta cursa. Ara toca preparar el pròxim objectiu, Lienz a finals de mes», concloïa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT