PUBLICITAT

Ordino

Pla per finalitzar la vorera del coll d’Ordino

MovemOrdino afirma que la seva absència en un tram posa en perill els vianants

Per El Periòdic

Tudó i Armengol, al coll d’Ordino.
Tudó i Armengol, al coll d’Ordino. | PS

Entre els diferents punts que MovemOrdino valora que s’ha d’actuar a la parròquia, es troba el coll d’Ordino. La formació denuncia que hi ha un tram de la carretera que hi porta que no compta amb vorera, que prova que sigui perillós per als vianants.

Jean Michel Armengol, candidat a cònsol menor, assenyalava que en l’espai on no hi ha voravia «s’ha de caminar per la carretera», sent un «punt crític» per a la seguretat de qui ha de transcórrer per la calçada. Aquest és un exemple del que MovemOrdino expressa quan exposa que «volem endreçar la parròquia». Comprovant aquest problema que es produeix, es comprometen a obrir converses amb els propietaris «per veure com es pot acabar de fer les voreres», permetent que els que hi passegin o vagin cap a casa seva en els edificis que hi ha més amunt de l’escola pugui accedir caminant a casa seva sense incidències en referència a la seguretat.

La ubicació assenyalada es tracta d’un «tram de 200 metres que fa molts anys que no s’hi ha fet res» i Armengol remarcava que  «és responsabilitat del comú posar-ho tot en ordre perquè la parròquia sigui de fàcil accés per als vianants». El candidat a cònsol menor subratllava que s’ha de permetre que «la gent pugui circular de forma fàcil i accessible», i en l’indret denunciat no és possible, sobretot en dies com aquests, en els quals la neu fa acte de presència.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT