PUBLICITAT

Ordino

Terceravia fa una aposta pel transport comunal

Considera que ha d’arribar a tots els punts de la parròquia

Drets, Balsa i Vàzquez.
Drets, Balsa i Vàzquez. | Terceravia

Una de les deficiències detectades per Terceravia a Ordino és el transport públic. Per aquest motiu la formació liderada per Jordi Balsa té la intenció que es produeixi una millora en aquest servei, arribant a tot el territori de la parròquia.

El candidat a cònsol major de Terceravia indicava que «tothom ha de tenir uns serveis comunals de qualitat. És una meravella pagar sols 20 cèntims, però cal arribar a tots els veïns, però aquí la qüestió no és el preu, sinó el servei que tenim o més ben dit no en tenen». En aquest sentit, remarcava que «el comú ha d’estar al servei de totes les persones i Ordino no és sols el poble, sinó que també està Llorts, el Serrat o el coll d’Ordino. Per tant, tots els serveis han d’estar adreçats a tots els pobles i indrets, serveis com la treta d’escombraries, l’enllumenat públic, el transport comunal o la treta de neu». 

Amb la campanya conclosa, en la primera ocasió en la qual Terceravia es presenta a les eleccions comunals, van poder copsar les necessitats de la ciutadania. «Durant el porta a porta ens hem adonat de totes les mancances que tenen els pobles d’Ordino i per això ens comprometem des del minut u d’entrar al comú a solucionar-les», afirmava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT