PUBLICITAT

Puig finalitza en quarta posició al supergegant WPAS

L’andorrà no pot repetir el bon resultat de la primera cursa però firma un excel·lent paper

Per El Periòdic

Roger Puig, ahir.
Roger Puig, ahir. | Ignasi Puig.

Roger Puig no va poder tornar a obtenir la bona actuació de dimecres, on va aconseguir situar-se a l’esglaó més alt del podi després que s’anul·lessin els dos supergegants previstos de la categoria World Para Alpine Ski (WPAS) a causa de les pèssimes condicions meteorològiques, que van provocar una intensa nevada i que l’helicòpter, obligatori en les curses de velocitat, no pogués volar.

Per tant, ahir estaven previstos dos supergegants de la Copa d’Europa però l’organització va decidir que fossin també WPAS, i tot i la nevada es va decidir tirar endavant. En la primera, l’andorrà va caure al final del primer mur fent un interior sense conseqüències. En el segon supergegant va cometre alguns errors al primer mur que el van descartar de cara a les posicions del podi, però tot i això al final va aconseguir una bona quarta posició.
La primera carrera d’ahir la va guanyar l’austríac Markus Salcher, que és l’actual campió del món d’aquesta especialitat.

En segon lloc es va classificar l’austríac CB Schneider i tercer va acabar l’holandès Jefrey Stuut, corredor que va quedar per darrere de Puig en la primera cursa que va disputar dimecres. En la segona cursa, Salcher va repetir el primer lloc i el segon i el tercer es van invertir. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT