Vila acaba tercera a la primera cursa FIS d’Arvieux

Ferrando conclou la prova francesa 64a, Morral 67a i Del Rio 89a

Carola Vila, aquesta temporada.
Carola Vila, aquesta temporada. | FAE

Carola Vila va disputar ahir una primera cursa a l’estació francesa d’Arvieux, en la qual va aconseguir acabar tercera i, per tant, pujar al podi de la cursa FIS de cinc quilòmetres clàssics.

En una carrera amb un centenar de participants, Vila va finalitzar en la tercera plaça per darrere de les franceses Coralie Bentz, que va ser la vencedora, i Lena Quintin, que va acabar segona. Les tres van entrar a meta en un marge de vuit segons. Bentz es va imposar amb un temps de 18.11,2 minuts, mentre que Quintin va arribar a 1,1 segons i Vila va tancar el podi a 8,5. També van córrer les joves andorranes Ona Ferrando, que va ser 63a a 3.20,6 minuts, Mariona Morral, 67a, a 3.45,1 i Gina del Río, 89a, a 6.22,1. Avui es disputa una nova prova patinadora.

«Ha corregut molt bé», va afirmar l’entrenadora Laura Orgué, que va aprofitar per recordar que «el temps ha estat molt ajustat amb les dues primeres». «Ha estat molt ben lluitat, sobretot en un dia amb unes condicions molt difícils de neu, amb la pista i l’enceratge», remarcava. A més, va reiterar que «és el tercer cap de setmana de curses seguides i el seu rendiment és molt bo, això confirma que respecte a l’any passat, hem fet un salt qualitatiu».