PUBLICITAT

David Rodrigo serà el nou secretari general de la FAF

Començarà en el càrrec el 7 de gener, dia que Gea ja podria sortir

Per El Periòdic

David Rodrigo.
David Rodrigo. | el periòdic

Finalment, la Federació Andorrana de Futbol (FAF) comença a veure la llum al túnel dels seus problemes i ja té decidit qui serà el nou secretari general de l’entitat. Tal com va avançar ahir RTVA, David Rodrigo, fins ara director tècnic de l’entitat, ha acceptat prendre el timó de l’ens i per tant, serà el 7 de gener quan començarà en el càrrec, després que la nova junta directiva li hagués ofert perquè era la persona que millor encaixava dins del perfil.

Curiosament, Rodrigo prendrà el càrrec just el dia que el ja exsecretari general de l’entitat, Tomàs Gea, pugui deixar la condició d’arrest domiciliari per l’Operació Cautxú. Cal recordar que Gea va obtenir aquesta situació després d’haver sortit de la presó preventiva pels problemes de salut. 

Rodrigo serà nomenat en el càrrec entorn de la polèmica perquè té la situació d’encausat per aquest cas, i per tant, això podria comportar que hi hagués, de nou, mala maror dins de l’entitat. Malgrat aquesta situació, Rodrigo fa vint anys que treballa dins de l’ens i fins a l’any 2010 va ser seleccionador nacional. Després, va exercir de director tècnic i, per tant, la junta té plena confiança en ell. 

El seu nom havia pres força en els darrers dies, encara que també es contemplava la idea que Tomàs Gea pogués tornar a prendre el càrrec quan sortís en llibertat. Però al final, el temps ha jugat en contra als partidaris d’aquesta decisió.

En aquest sentit, tal com va explicar RTVA, la seva candidatura va ser aprovada per unanimitat després de la junta directiva. Ara, venen altres mals de cap perquè la FAF haurà d’anomenar un nou director tècnic. En aquest cas, han sonat els noms d’alguns dels seleccionadors actuals. Una de les opcions seria el del seleccionador sub-21 i porter del Vallbanc FC Santa Coloma, Eloy Casals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT