PUBLICITAT

Andorra la Vella

Orgull de capitalitat mirant de reüll al PS

En Comú per Andorra la Vella celebra el seu acte final de campanya amb la presència d’Espot, Gallardo i Bartumeu

Per Adrià Esteban

Candidats d’En Comú per Andorra la Vella
Candidats d’En Comú per Andorra la Vella | Adrià Esteban

«Acabem una campanya que ha estat llarga. No portem 15 dies treballant, sinó quatre anys treballant. No escalfant cap cadira com han fet alguns», va pronunciar la cap de llista d’En Comú per Andorra la Vella, Conxita Marsol, durant l’acte final de campanya celebrat ahir al Teatre Comunal, mateix indret que va escollir el PS una nit abans. I és que els socialdemòcrates van estar d’alguna manera presents també ahir en un auditori que va congregar un centenar de persones, entre elles Xavier Espot, Jordi Gallardo i Jaume Bartumeu en representació de les diferents sensibilitats que s’aglutinen dins de la candidatura.

«Han estat 14 dies llargs i durs. En algunes ocasions carregats de tensió», va afirmar l’aspirant a cònsol menor, David Astrié, qui va confessar estar «una mica nerviós» malgrat tenir la tranquilitat d’haver visitat «més del 85% de l’elector» durant el porta a porta. «Fa quatre anys vivíem en una ciutat fosca, desendreçada i lúgubre, ara l’hem tornat a posar guapa», va afirmar Astrié, qui va posar en valor que ells «també som progressistes encara que no tinguem el color vermell al nostre logo».

Per la seva banda, el número tres de la llista, Miquel Canturri, va sostenir que «la campanya em recorda a la de fa quatre anys, plena d’il·lusió i entusiasme», tot i que va lamentar «la manca de respecte d’algun candidat que va passar per aquesta sala cridant que Andorra la Vella li pertanyia». I una promesa final: «Ampliarem l’oferta de concerts i a veure si una vegada de per totes aconseguim fer venir a la Shakira», va exclamar Astrié. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT