PUBLICITAT

El gran pecat d’Arthur a Grau Roig

El blaugrana fa surf de neu a Grandvalira tot i patir pubàlgia i, per tant, estant de baixa per lesió

Per El Periòdic

El blaugrana Arthur Melo.
El blaugrana Arthur Melo. | Jordi Cotrina

Arthur Melo, com altres jugadors de l’FC Barcelona, és un gran aficionat d’Andorra i recentment se l’ha pogut veure pel Principat practicant surf de neu. Aquest fet, tal com va revelar ahir TV3, només seria una anècdota si no fos que és una activitat incompatible amb el futbol professional per l’alt risc que comporta. A més, es pot dir obertament que Arthur ha pecat perquè fa just una setmana, l’FC Barcelona va informar a través d’un comunicat que el jugador estava de baixa a causa de la seva pubàlgia i per tant, continua el seu procés de recuperació. A més, en l’entrenament  del Barça d’ahir per preparar contra la Reial Societat es va exercitar a part i, per tant, no va saltar a la gespa amb la resta de companys.

D’aquesta manera, tal com va assegurar el mitjà català, el passat diumenge 24 de novembre, després de la victòria al camp del Leganés –el rival a la Copa del Rei de l’FC Andorra– va pujar al sector de Grau Roig de Grandvalira acompanyat de Norberto Neto Murara. Tot i això, a diferència d’Arthur, el porter blaugrana no va practicar cap activitat relacionada amb el món de l’esquí.

No és la primera vegada que un esportista d’alt rendiment s’escapa per practicar un esport prohibit però aquesta vegada, haver comès aquesta infracció podria comportar alguna conseqüència per al blaugrana, per haver assumit riscs innecessaris. I no és la primera vegada que té un comportament incorrecte. 

Arthur va jugar els últims minuts al Wanda Metropolitano el passat 1 de desembre, on va ser substituït al minut 73. Per tant, el d’avui serà el tercer partit que el jugador es perdi. Però el que no s’ha perdut, sens dubte, és poder practicar surf de neu. Ara per ara, es desconeix quan el jugador podrà tornar a entrenar amb els seus companys. De fet, preocupa que el jugador no estigui oferint el que s’esperava d’ell.

PUBLICITAT
PUBLICITAT