PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra s’enfronta al València Mestalla amb ganes de recuperar-se

Els del Principat arriben amb les baixes de Bessone i Bover i volen sumar els 30 punts a casa

Per Miquel López-Egea

L’FC Andorra prepara el partit contra el València Mestalla al camp Emili Vicente.
L’FC Andorra prepara el partit contra el València Mestalla al camp Emili Vicente. | @fcandorra

L’FC Andorra s’enfronta avui al València Mestalla amb l’objectiu de seguir creixent al grup 3 de la Segona Divisió i d’emportar-se una victòria moral abans de l’important partit de la Copa del Rei contra el Leganés. A més, els del Principat arriben després d’una desfeta contra el CD Castelló al Nou Castàlia, partit que van perdre per 3 a 1 i que va suposar un cop molt dur. Per un altre costat, els del Principat disputaran el matx amb les baixes de Rubén Bover i de Fede Bessone. 

L’entrenador tricolor, Gabri García, va explicar ahir en la roda de premsa prèvia al duel d’avui que «evidentment, després d’una derrota és més difícil preparar una setmana però per sort, hem tingut poques durant la temporada, encara que hi ha una mica més de pressió». «Hem de tornar al camí de la victòria a casa, on estem sent molt sòlids i traient molt bons resultats, tenim l’esperança de fer un bon partit per oblidar el del Castelló», va assegurar en un dia en el qual la plantilla es va haver d’entrenar al camp Emili Vicente de la Seu d’Urgell.

En aquesta línia, va indicar que no tenen al cap l’enfrontament de la Copa del Rei: «Crec que no, som molt conscients del que ens juguem contra el València Mestalla, que és tornar a guanyar a casa, sumar 30 punts i afrontar la darrera jornada abans de l’aturada per vacances, amb una puntuació bona i correcta, millor de la que tots esperàvem». «Al final, el partit contra el Leganés és un partit que l’any passat veiem com una il·lusió i molt maca, i l’hem de gaudir. Ha de ser una festa per a la gent que pugui venir i els jugadors, sabent que els rivals són una entitat molt gran», comentava i recordava que «estem molt concentrats en oblidar la derrota de Castàlia perquè va ser dolorosa». «Volem acabar invictes a casa i per tant, sumar aquests 30 punts que, a l’alçada que estem, és molt important», afegia.

D’altra banda, va subratllar que el rival és «un altre filial». «És un grup igualat i competitiu, els equips cada vegada més intenten jugar a futbol i dominar més el joc. El València és un equip jove amb molts jugadors que han pujat del juvenil, dinàmic, que va començar la temporada amb dificultats», reiterava i recordava que «fa sis partits que no perden, estan millorant molt el seu rendiment». «Defensivament és molt difícil, amb un sistema clar i ben treballat, ens exigirà molt», sentenciava i indicava que hi ha jugadors com Ludo o Palanca que poden jugar en la posició de Bover. «No volem canviar gaire cosa», concloïa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT