PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS d’Escaldes i de la capital volen sumar sinergies

Les dues caps de llista asseguren que poden compartir molts projectes

Per Laura Cugat Ruiz

Les candidatures del PS d’Escaldes i Andorra la Vella, ahir.
Les candidatures del PS d’Escaldes i Andorra la Vella, ahir. | L.C.R.

A només dos dies del dia clau, la jornada de les eleccions, les candidatures del PS d’Escaldes-Engordany i d’Andorra la Vella, encapçalades per Rosa Gili i Dolors Carmona respectivament, es van trobar ahir al carrer de la Unió que separa ambdues parròquies per manifestar la voluntat de treballar conjuntament per tal de sumar esforços i recursos de cara a futurs projectes que han d’involucrar als dos comuns. 

Gili: «Hem volgut reunir-nos per evidenciar la necessitat absoluta de treballar conjuntament amb Andorra la Vella»

Després que les dues candidatures intentessin diverses vegades fer-se la foto al bell mig de la carretera aprofitant la pausa del semàfor, la primera candidata a fer el discurs va ser Gili, que va indicar que«hem volgut reunir-nos per evidenciar la necessitat absoluta de treballar conjuntament amb Andorra la Vella. Hem d’utilitzar sinergies i fer projectes conjuntament sense fer-nos la competència.

Entenc que una rivalitat entre Andorra i Escaldes el que fa és fer-nos perdre força i pensem que hi ha moltes coses a fer unint recursos humans i econòmics». La cap de llista va ressaltar també que «el fet de posar-nos a treballar conjuntament, ens permet tenir més mitjans». 

Carmona: «Volem crear sinergies, donar serveis i fer projectes interessants tant per Escaldes com per Andorra la Vella»

Per la seva banda, Carmona va emfatitzar que la trobada entre les dues llistes socialdemòcrates «no és una casualitat, sinó que realment és un fet intencionat perquè volem crear sinergies, donar serveis i fer projectes interessants tant per Escaldes com per Andorra la Vella». La candidata també va destacar que «unim-nos, podrem fer activitats i projectes molt més interessants perquè hi hauran una sèrie de serveis i despeses que seran conjuntes». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT