PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aleix critica les propostes sense finançament concret

El candidat ‘taronja’ creu que els altres partits fan propostes buides

Per Laura Cugat Ruiz

El cap de llista de DA a Escaldes-Engordany, Miquel Aleix.
El cap de llista de DA a Escaldes-Engordany, Miquel Aleix. | Demòcrates

El cap de llista de Demòcrates + Independents a Escaldes, Miquel Aleix, va protagonitzar ahir el balanç de la campanya electoral al bell mig de l’avinguda Carlemany, acompanyat de bona part de la candidatura. El mateix es va mostrar esperançat amb la feina feta i la «bona acollida» que han mostrat els ciutadans aquests 15 dies i, a més, va compartir que «gran part de la població està molt contenta de la gestió del comú en els mandats anteriors».

Una de les observacions que va destacar Aleix respecte als partits rivals és que «hi ha altres opcions polítiques que sí que fan moltes promeses i molts grans projectes però ningú pensa en si estan ben pensats i com es finançaran». En aquest sentit, el candidat va subratllar que «nosaltres tenim un projecte i un programa que són totalment realistes i que compten amb els estudis necessaris perquè puguin ser una realitat». 

Finances sanejades

Miquel Aleix va manifestar que la voluntat és «mantenir Escaldes en una situació financera com l’actual, que és una molt bona situació financera. També hem dit que el que no volem és apujar la pressió fiscal. Pensem que quan es volen gestionar els afers d’una parròquia, s’ha de tenir la cura de voler fer projectes però també de mantenir l’equilibri financer».

PUBLICITAT
PUBLICITAT