PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Terceravia vol construir una casa de colònies a Escaldes

L’equipament destinat al jovent es localitzaria a la zona d’Engolasters

Per El Periòdic

El candidat Àlex Bandera, ahir.
El candidat Àlex Bandera, ahir. | terceravia+Independents

La candidatura Terceravia + Independents Escaldes-Engordany va anunciar ahir que té la voluntat de construir una casa de colònies per al jovent a la zona d’Engolasters. El candidat Àlex Bandera va explicar que al voltant d’aquesta instal·lació «hi haurà una zona d’acampada pels joves, sota prèvia autorització».

Bandera va assegurar que es tracta «d’una demanda que fem els joves any rere any al comú per poder fer acampades a Engolasters», precisant que «nosaltres permetríem l’acampada de divendres a diumenge entre els mesos de març i setembre, on també els joves de la parròquia podran fer concerts i encontres a l’aire lliure a Engolasters». La candidatura escaldenca va assegurar que aquesta zona d’acampada i el projecte de la casa de colònies estarien situats en sòl comunal. Pel que fa als joves, terceravia contempla en el seu programa electoral promoure polítiques adreçades a aquest col·lectiu.

En el mateix apartat sobre joventut, la formació inclou mesures en els àmbits de la cultura i els esports. Pel que fa al món cultural, el partit garanteix que donaran suport a totes les entitats culturals, turístiques i esportives de la parròquia. Un altre projecte consisteix en la creació d’un recorregut d’art romànic al comú. Pel que fa a l’esport, terceravia comenta que volen unificar totes les infraestructures esportives i fer de la pràctica esportiva, un bé comú.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT