PUBLICITAT

Objectiu afirma que obrirà les portes del comú als ciutadans

La formació política aspira a trencar el domini ‘taronja’ a la parròquia

Per El Periòdic

La candidatura d’Objectiu Comú va comparèixer ahir davant del Comú de Canillo per fer balanç de la campanya, demanar el vot als ciutadans de la parròquia i recordar que la seva formació ve a aportar, segons la formació, el que ha faltat en aquestes últimes dues legislatures de color taronja: «proximitat i transparència amb els electors».
D’aquesta manera, la candidata a cònsol menor, Dolors Cabot, va aprofitar per afirmar que «penso que hem sigut un equip que ha estat per sobre de les crítiques, no hem entrat en aquest joc i hem decidit centrar-nos a explicar el nostre projecte. Tenim idees, projecte, ganes, il·lusió i un equip de gent oberta i implicada que escoltarà a tothom».
Tot seguit, la número 2 de la formació va fer repàs d’una campanya que, com el seu rival Francesc Camp, considera «neta». A més, els membres de l’alternativa a la candidatura Demòcrates+Independents van insistir en el que ha sigut el seu lema recurrent durant la campanya: «Obrir el comú al poble i escoltar les seves necessitats». 

Més enllà, la política també va afegir que «la parròquia es mereix un equip potent que escolti el ciutadà. Si nosaltres sortim escollits el pròxim 15 de desembre tindrem en compte les propostes i inquietuds de la gent. Per aquest motiu la web estarà oberta els 4 anys de mandat, per aportar coses a través dels ciutadans i millorar».
Per últim, Cabot va tancar la compareixença i va dir que «demanem perdó si no hem pogut arribar a algú, però volem que sàpiguen que estarem oberts, perquè la nostra intenció és que la casa comuna sigui de tots i si sortim escollits».
La crisi de l’habitatge, la desestacionalització, la renovació del contracte del Palau de Gel o la necessitat d’atreure un turisme de poder adquisitiu superior han sigut els temes principals d’aquesta campanya entre DA + Independents i Objectiu Comú.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT