PUBLICITAT

Encamp

López es defensa: «si algú menysté la parròquia, aquest és el comú d’Encamp»

El PS tanca la campanya prometent descomptes per a les escoles bressol

Per Elisabet Cortiles

Pere López, acompanyat d’Enric Riba i Eduard R. Garcia.
Pere López, acompanyat d’Enric Riba i Eduard R. Garcia. | PS

Des del mateix eix comercial d’Emcap, el president del grup parlamentari del PS, Pere López, es va defensar ahir de les acusacions dels demòcrates. Mentre passejava per les botigues del centre de la vila, López va assegurar que «si algú ha menystingut la parròquia, aquest és el Comú d’Encamp», carregant alhora contra el president del grup parlamentari demòcrata, Carles Enseñat, a qui acusa d’haver donat suport a la línia mantinguda per la corporació en l’últim mandat. 
 

Pere López: «El comú es nega a instaurar el dinamitzador social i compra serveis i materials fora de la parròquia»

López va denunciar que l’actual comú d’Encamp s’ha negat a instaurar la figura del dinamitzador comercial a la parròquia. «La majoria de membres del comú fa compres de servei i de materials fora de la parròquia», deia el socialdemòcrata, que també afegia, «l’administració actual no ha fet cap mena de concertació amb Andorra Turisme per programar cap mena d’activitat que incentivi el turisme a la zona». Va destacar que, davant totes aquestes dificultats, els comerciants encara continuen perdent vendes per la manca de planificació, comunicació i retard de les obres.

La darrera promesa de campanya / Al seu torn, el candidat a cònsol major, David Rios, va aprofitar el darrer dia de campanya per anunciar la intenció de «subvencionar amb un 50% el preu de les escoles bressol als residents». Rios es va mostrar optimista de cara a diumenge assegurant que tenen «molt bones sensacions». 
«Si la ciutadania dona suport massiu, podem aconseguir un canvi per Encamp i el Pas de la Casa. Som l’única possibilitat de canvi», defensava al cap de llista del PS. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT