PUBLICITAT

Encamp

Rascagneres acusa López de no conèixer prou la parròquia

Assegura que el pessimisme ha marcat la campanya del PS

Per Elisabet Cortiles

En Comú per Encamp en el seu acte de tancament de campanya al mirador d’Encamp.
En Comú per Encamp en el seu acte de tancament de campanya al mirador d’Encamp. | En Comú per Encamp

El candidat a cònsol menor d’En Comú per Encamp, Jean Michel Rascagneres, va lamentar ahir les declaracions fetes pel president del grup parlamentari dels socialdemòcrates i va assegurar que les paraules de Pere López  «denoten un total i profund desconeixement de la parròquia». Rascagneres, acompanyat pel seu equip, afegia que «tampoc ens sorprèn, perquè no el veiem mai per aquí i creiem que la seva llista no té el coneixement suficient per poder portar el comú».

En Comú per Encamp van defensar la seva candidatura responent que els socialdemòcrates han fet poques propostes aquests dies i que només «s’han dedicat a queixar-se». El segon a la llista de la coalició encampadana va puntualitzar que la intervenció de López al Consell Genera, «és el reflex de la campanya que els PS ha portat en aquestes eleccions, pessimisme total del primer a l’últim dia». 

Jean Michel Rascagneres: «Les declaracions de López denoten un total i profund desconeixement d’Encamp»

Tancament de campanya / Per la seva banda, la líder de la coalició d’UP+DA i Liberals, Laura Mas, va fer la valoració final de campanya declarant que «estem molt satisfets d’haver pogut explicar els nostres objectius per als pròxims 4 anys». D’aquesta manera i des del mirador d’Encamp, Mas donava per tancada l’agenda d’actes del partit. Els darrers dies han concentrat els seus esforços en fer porta a porta als veïns dels nuclis del Pas del a Casa i Encamp. «Això ens ha permès copsar les inquietuds dels encampadans. Prometem que ens les farem nostres i tindrem sempre les portes obertes per seguir parlant i decidir entre tots el nostre futur», proclamava la cap de llista. 

Aquesta darrera setmana també van mostrar-se disposats a dissenyar un pla de formació i ascens de la carrera professional dels treballadors comunals. Volen fer un pla de carrera professional i, a més, «estem molt conscienciats que cal compaginar la vida professional i familiar, perquè els treballadors públics no s’han de dedicar només a la feina, sinó també a la família», declarava Mas.

La candidata a cònsol major té clar que durant les dues setmanes de campanya, «hem sigut propers i hem sabut explicar de manera esquemàtica la nostra proposta». Amb el que ja no està tan segura és amb el resultat final: «que si soc la favorita? Ho sabrem el pròxim dia 15». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT