PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sort acull la primera taula de treball de la candidatura

Pròximament se celebrarà la reunió pertinent entre el Govern i la Generalitat per entrar a formar-se part

Per El Periòdic

La primera taula de treball de la candidatura.
La primera taula de treball de la candidatura. | Generalitat de Catalunyaa

La localitat de Sort (Lleida) va acollir dimecres la constitució de la primera taula de treball permanent comarcal per treballar de la mà del territori en el camí de la creació de la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030, segons va informar l’organització. La idea és que es pugui establir una relació bilateral entre les institucions públiques, el teixit administratiu i esportiu i la societat civil.

A la trobada, presidida per Gerard Figueras, secretari general de l’esport i director del projecte de la candidatura, també van assistir el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carlos Isus Castellarnau, i el coordinador de l’oficina tècnica de la candidatura, Ricard Font. En la mateixa taula es va explicar la situació actual del treball que s’ha dut a terme en els últims mesos, tasca de la qual Figueras es va mostrar molt satisfet. La del Pallars Sobirà és la primera de les taules de treball que es constituiran en l’àmbit comarcal i que a partir de gener de 2020 es reproduiran en les diferents comarques pirinenques.
Per tant, això implicarà que pròximament hi hagi les reunions pertinents amb el Govern, que està interessat a poder formar part de la candidatura.

PUBLICITAT
PUBLICITAT