PUBLICITAT

Encamp

David Rios denuncia la falta d’inversions d’Andorra Turisme

El PS vol organitzar jornades festives per atraure el turisme a Encamp

Per El Periòdic

El cap de llista, David Rios, i el seu equip reparteixen passamans.
El cap de llista, David Rios, i el seu equip reparteixen passamans. | PS

El Partit Socialdemòcrata considera que Andorra Turisme «sempre ha deixat de la mà de Déu» la parròquia d’Encamp, mentre que «durant anys s’han fet moltes campanyes de turisme a Vivand, per potenciar els eixos comercials de les parròquies centrals». Així ho va assegurar ahir el candidat a cònsol major, David Rios, mentre passejava pels comerços d’Encamp i el Pas de la Casa. 

A un dia perquè s’acabi la campanya electoral, els socialdemòcrates concentren els seus esforços en els botiguers de la parròquia i entre ahir i avui repartiran més de 300 passamans per fer conèixer les seves propostes en matèria comercial. 

Entre algunes de les iniciatives previstes hi ha la d’organitzar jornades, amb activitats i animacions, per potenciar l’arribada de turistes als nuclis urbans d’Encamp i el Pas de la Casa. «Hem de fer que puguin a gaudir dels nostres restaurants, comprar en els comerços del centre històric i que acabin fent nit als nostres hotels», només així «salvarem l’economia de la zona», concloïa Rios. 

Lligams amb l’Hospitalet / La candidatura del PS també va aprofitar la trobada per explicar que l’alcalde de l’Hospitalet, Arnaud Diaz, va convidar el candicat a cònsol menor del partit, Enric Riba, a la inauguració de la Maison des Cimes, que es fa avui. Aquest és un projecte que permetrà l’acollida de mares amb fills en situació de risc. La trobada, segons Rios «permetrà establir futurs intercanvis si diumenge mereixem la confiança dels electors». Els socialdemòcrates ja s’havien reunit anteriorment amb l’alcalde de l’Hospitalet per parlar sobre la recuperació del transport transfronterer.

PUBLICITAT
PUBLICITAT