PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Shermadini assegura que el MoraBanc és «bo» i «dur»

El jugador del Tenerife manifesta que «tot i l’estima, aniré a guanyar»

Per Miquel López-Egea

Gio Shermadini rebenta la cistella.
Gio Shermadini rebenta la cistella. | acb Photo / E. Cobos

El jugador de l’Iberostar Tenerife i extricolor, Gio Shermadini, va explicar ahir que el MoraBanc Andorra «és un molt bon equip, dur i amb molts bons jugadors» i que per tant, «hem d’estar preparats per jugar bé». A més, va indicar que «hem de fer una bona defensa, això serà clau en aquest enfrontament» i va subratllar que «vaig estar dues temporades amb ells, sé que és difícil jugar bé i guanyar al Poliesportiu». També va comentar que «els estimo molt, però per a mi és un partit normal, aniré amb el meu equip a jugar bé i a intentar guanyar».

Els joves, amb minuts

La novena jornada de l’EuroCup, en el partit contra el Maccabi Reshion LeZion, en el qual els del Principat es van imposar per 84 a 61, va servir perquè els més joves es reivindiquessin. Alexis Bartolomé va jugar 8,09 minuts i Raimon Carrasco, 3,26.

«Estem molt contents i hem pogut fer descansar una mica als jugadors més importants, estem molt satisfets perquè hem jugat molts minuts», remarcava Bartolomé i reiterava que «al final, són petites oportunitats que ens van donant i que ens anem guanyant». «Hem de seguir treballant de valent i ajudant a l’equip», afegia i assegurava que «m’he trobat molt bé, encara que en algun moment m’he despistat perquè passen moltes coses a la pista». «Estic molt satisfet, ara hem de seguir», afirmava. Per un altre costat, Carrasco va puntualitzar que «tots els minuts que podem sumar són experiències increïbles». «Quan sortim, ho fem amb màxima intensitat i a respondre amb la confiança», afirmava i recordava que «són minuts de qualitat, per anar sumant, per això entrenem». «Encara no havia jugat aquí al Poliesportiu, l’ambient és molt bo», opinava.

També va poder reivindicar-se Daniel Clark, que va oferir un gran triple al començament del segon quart, que va ser el principi de la pallissa. «L’important era guanyar i ajudar a fer-ho, ho hem aconseguit fent un partit sòlid encara que no he fet gaire bon paper», afegia i es va manifestar «molt content d’estar aquí i de poder ajudar».

PUBLICITAT
PUBLICITAT