PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Ull Nu impulsa la creació amb propostes tot l’any

El festival realitzarà xerrades, ‘masterclass’, tallers i taules rodones

Per El Periòdic

Mostra del Festival Ull Nu.
Mostra del Festival Ull Nu. | E.C.

L’Ull Nu, Festival Audiovisual d’Andorra, amplia les seves activitats al llarg de l’any, per tal de motivar i potenciar la creació de contingut audiovisual nacional. S’introdueixen dins l’Ull Nu PRO un seguit d’activitats de caràcter pedagògic que serviran per ajudar a desenvolupar projectes creatius tant a un públic amateur com professional. Aquesta és una proposta que va néixer fa tres anys, però que de cara a la pròxima edició s’estén al llarg dels dotze mesos.

El programa comptarà amb xerrades, masterclass, tallers i taules rodones, entre d’altres opcions que s’aniran presentant. Disabte es portarà a terme, de manera gratuïta, una masterclass d’edició de vídeos amb Final Cut Pro X i estarà dirigida per Daniel Arellano, realitzador i muntador oficial d’Apple Final Cut Pro. Aquesta activitat es desenvoluparà al Fòrum de l’FNAC a les 11.00 hores. La resta seran en la mateixa ubicació. 

D’altra banda, el 25 de gener és la data en la qual s’entregaran els premis Goya, que guardonen als més destacats del cinema espanyol. Entre els nominats es troben els curtmetratges Suc de Síndria de la realitzadora Irene Moray, guanyadora del Premi a la Millor obra en la darrera edició del l’Ull Nu; i Xiao Xian, darrer treball del realitzador JiaJie Yu Yan, responsable de l’espot de l’edició 2018 i antic participant del festival. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT