PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Exposició amb 325 imatges de la Marató fotogràfica

Es pot veure fins al 7 de gener al Centre Cultural la Llacuna

Per El Periòdic

Participants a la Marató fotogràfica.
Participants a la Marató fotogràfica. | Marató Fotogràfica

Durant la realització de l’Andorra Shopping Festival es va portar a terme una Marató fotogràfica. Va ser el 16 de novembre, organitzada per l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella, per donar a conèixer l’aspecte d’oci que se celebrava amb l’esdeveniment. De l’activitat en va sortir una exposició, que es pot veure a la sala B’Art del Centre Cultural la Llacuna fins al 7 de gener.

La mostra consta de 37 col·leccions, que es van presentar en la categoria Max Marató i nou en la de Marató familiar. Les fotografies guanyadores es poden veure en format paper, mentre que la resta en digital. En Max Marató va guanyar Nadia Rossell, amb una col·lecció de set imatges i rebent un premi de 1.200 euros a gastar en material fotogràfic. Segons el jurat, va ser el treball vencedor per «la coherència de la col·lecció i el seu bon treball en doble exposició». El segon premi, de 800 euros també a consumir en el mateix tipus de productes, va ser per a Maria del Mar Sánchez pel «moviment i el color».

En la Marató familiar es va imposar la família Montoto Papió, que va rebre 900 euros en material fotogràfic. La col·lecció presentada era de cinc instantànies. El reconeixement, segons el jurat, és per «l’esforç creatiu posat en buscar els espais i en la posada en escena». En segon lloc es van classificar els Camacho Gil per «la coherència de la col·lecció», amb un premi de 600 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT