PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gili aposta per un transport públic fàcil i present a arreu

La formació proposa revisar la xarxa d’autobusos i adaptar les parades

Per El Periòdic

Rosa Gili i membres de la candidatura del PS a Escaldes, ahir.
Rosa Gili i membres de la candidatura del PS a Escaldes, ahir. | Maricel Blanch

La candidatura del PS Escaldes vol fomentar el transport públic i el transport sostenible. En aquest sentit, la cap de llista va recalcar ahir que «si volem que les persones utilitzin el transport públic, l’hem de fer realment fàcil, accessible i present a tot arreu». 

La formació proposa revisar la xarxa d’autobusos i posar «totes les parades necessàries», va prometre Gili, que va explicar que també s’arreglaran les parades de bus que plantegen dificultats a les persones amb diversitat funcional. També «volem senyalitzar-ho tot molt millor», va concretar la candidata, per «realment fer que aquest transport públic sigui per a tothom, accessible i amb una informació adequada». 

Carrils per a bicicletes i patinets

D’altra banda, el partit va proposar crear «carrils alternatius per a les bicicletes i els patinets elèctrics, que són una realitat i cada vegada n’hi ha més», va exposar Gili. La mateixa va lamentar que «mentre al Govern hi havia la voluntat de potenciar aquests vehicles alternatius, com són les bicicletes elèctriques, des del comú s’anava en sentit contrari, malgrat ser del mateix color». Gili va posar l’exemple que en la reforma de l’avinguda Copríncep de Gaulle, s’han fet unes voreres àmplies «sense preveure carrils bici».

PUBLICITAT
PUBLICITAT