PUBLICITAT

Jover admet la desacceleració econòmica i nega la recessió

El ministre Portaveu es mostra optimista malgrat els últims resultats

Per El Periòdic

Eric Jover durant la roda de premsa.
Eric Jover durant la roda de premsa. | ANA / T.N.

El ministre Portaveu, Eric Jover, va reconèixer que el país es troba en una situació de desacceleració econòmica i va negar la recessió econòmica. Així, va aprofitar per treure ferro a les paraules del president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol, on aquest assegurava que «l’evolució econòmica que tenim davant no és positiva». 

En aquest sentit, Eric Jover va admetre que «hi ha alguns elements que s’han d’estudiar amb molta atenció. Ens trobem en desacceleració econòmica, no en una recessió econòmica. Qualsevol element de desacceleració econòmica és preocupant, però més que preocupats hem d’estar ocupats per ajudar als sectors econòmics».
Finalment, Jover va afirmar que «és veritat que hi ha hagut algunes dificultats, però són sobrevingudes. Ells associaven la baixada d’ingressos a l’hostaleria a les parròquies altes amb el tancament de la connexió amb França. En comerç, per exemple, ens hem de reinventar, aportar les ajudes necessàries i estar al seu costat perquè és la nostra tasca». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT