PUBLICITAT

Els abonats podran gaudir del Leganés gratuïtament

El cost de l'entrada general serà de 20 euros

Per El Periòdic

Pachón, en el primer duel de la Copa del Rei.
Pachón, en el primer duel de la Copa del Rei. | Maricel Blanch

Els abonats de l’FC Andorra podran accedir al camp en el duel de la Copa del Rei contra el CD Leganés de manera gratuïta. En un comunicat, el club va destacar que l’entitat «vol agrair la fidelitat dels seus abonats aquesta temporada donant accés gratuït amb l’abonament de la lliga» a aquest partit.

Per tant, els socis podran accedir al camp el dimarts 17 de desembre a les 21.00 hores a Prada de Moles amb el seu abonament, com ve sent habitual en els partits de la competició domèstica on l’afluència de públic ha estat nombrosa i creixent en els darrers enfrontaments. Tot i això, caldrà avisar amb antelació a l’entitat.

Per un altre costat, aquells aficionats que no disposen d’abonament podran accedir al partit amb una entrada que té un cost de 20 euros, mentre que el preu de la juvenil serà de 15 euros i els menors de 14 anys podran accedir gratis. Les entrades es poden comprar a la web, en el partit de Lliga contra el València Mestalla i el mateix dia del partit, dues hores abans de l’inici.

PUBLICITAT
PUBLICITAT