PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno no acaba el segon supergegant de Saint-Moritz

Vargas millora a la Nor-Am Cup i avui disputarà la primera competició

Per El Periòdic

Cande Moreno competeix a Saint-Moritz.
Cande Moreno competeix a Saint-Moritz. | FAE

Saint-Moritz va acollir ahir la segona prova de la Copa d’Europa de supergegant en la qual va participar Cande Moreno, però no la va poder completar. La cursa era un traçat diferent al del dia anterior i, per tant, l’andorrana no va poder superar la carrera després de perdre la línia en una de les portes, fet que va implicar que quedés fora. El dia anterior, Moreno va ser 12a i va sumar 22 punts de Copa d’Europa. A la general de la competició té 32 punts.

«El traçat girava molt més i he arribat una mica directa a una de les portes, m’he quedat tard i ja no he arribat a la següent», explicava i recordava que «són coses que passen». «Tot i això, marxo de Saint-Moritz amb un somriure i amb ganes del primer descens de Copa d’Europa», remarcava. La prova es disputarà a Val di Fassa, del 17 al 20 de desembre.

Nor-am Cup

Per una altra banda, a Lake Louise (Canadà), Matías Vargas i Kevin Courrieu estan en la lluita per la Nor-Am Cup de descens. Ahir es va disputar la segona jornada d’entrenament, si en el primer, Vargas va fer el 20è temps, ahir l’esquiador andorrà va repetir resultat, però en aquesta ocasió a 2,93 segons del guanyador, quan el dia anterior havia estat a 3,10. 

Vargas, en la segona sessió, va marcar un crono d’1.19,89 minuts, a 2,93 del més ràpid, que en aquesta ocasió va ser el nord-americà Sam Morse amb 1.16,96. 

Per la seva part, Courrieu no va disputar aquesta segona jornada d’entrenaments per precaució, tot i que sí que participarà en la competició.

PUBLICITAT
PUBLICITAT