PUBLICITAT

Andorra la Vella

Marsol vol connectar la Dama de Gel amb Santa Coloma

En Comú aposta per l’embelliment del passeig del riu i un parc fluvial

Per Adrià Esteban

La cap de llista d’En Comú per Andorra la Vella, Conxita Marsol.
La cap de llista d’En Comú per Andorra la Vella, Conxita Marsol. | MARICEL BLANCH

En el desè dia de campanya electoral, la cap de llista d’En Comú per Andorra la Vella, Conxita Marsol, va exposar el projecte per connectar la rotonda de la Dama de Gel amb Santa Coloma mitjançant l’embelliment d’un passeig que segueixi el curs del riu. «Volem que les persones caminin i passegin des d’Andorra la Vella fins a Santa Coloma per parcs i passejos», va remarcar Marsol.

En aquest sentit, l’aspirant a cònsol major va assegurar que el procés d’embelliment del passeig del riu consistirà en «naturalitzar-lo». «L’hem de fer més verd i donar una imatge menys dura del que té ara, fins i tot amb un altre tipus de material al terra, amb plantes, jardineres, és a dir, decoració que sigui sostenible», va reflexionar Marsol. 

Entre la rotonda de la Dama de Gel i Santa Coloma hi haurà també «una actuació important». En concret, la que s’efectuarà a la Plaça de la Rotonda. «Vam obrir els plecs l’altre dia del concurs d’idees. Es van presentar tres propostes i va haver-hi un jurat en el qual hi va participar el Col·legi d’Arquitectes, el Col·legi d’Enginyers, representants del comú de la majoria i l’oposició, comerciants d’Andorra la Vella i es va triar un projecte que gairebé va aconseguir l’unanimitat», va avançar Marsol, que va reservar-se a l’hora d’explicar el projecte  fins després dels comicis per no ser acusada «d’electoralista».

Per últim, la cap de llista d’En Comú va afirmar que a la zona de Santa Coloma també està previst construir el parc fluvial. «És una aposta que ja hem començat a desenvolupar amb la part del parc de la Serradora, però volem continuar-lo i estem en negociacions amb Govern», va dir Marsol, que va obrir la porta també a comptar amb un parc infantil. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT