PUBLICITAT

L’Andorra-València Mestalla, dissabte a les 12.00 hores

El club s’afegeix a la campanya 'Que cap nen es quedi sense joguines per festes'

Per El Periòdic

Un entrenament de l'FC Andorra.
Un entrenament de l'FC Andorra. | MARICEL BLANCH

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va acceptar ahir el canvi d’horari del partit corresponent a la jornada 17 de la Lliga de la Segona Divisió B que enfrontarà l’FC Andorra contra el València Mestalla, en un duel en el qual els andorrans volen mantenir la imbatibilitat a casa.
Aquest canvi es deu a la circumstància que el conjunt tricolor pugui tenir el temps de descans suficient per preparar l’enfrontament que disputarà dimarts 17 de desembre a les 21.00 hores corresponent a la Copa del Rei contra el CD Leganés. En aquest sentit, el club va emetre un comunicat agraint al València CF «la facilitat mostrada per l’acceptació d’aquest canvi»

Per un altre costat, l’Andorra va revelar ahir que s’afegeix a la campanya Que cap nen es quedi sense joguines per festes del periodista Òscar Royo en favor de Càritas Andorra. Per aquest motiu, el club tricolor regalarà una entrada pel partit de Copa del Rei contra el Leganés a aquells aficionats que portin un peluix o una joguina al Prada de Moles aquest dissabte, a l’enfrontament contra el València Mestalla. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT