PUBLICITAT

La Massana

CC convertirà la Massana en un gran mural del còmic pel 25è aniversari

La parròquia signarà un agermanament amb la ciutat francesa d’Angulema

Per El Periòdic

Ciutadans Compromesos a la plaça de les Fontetes.
Ciutadans Compromesos a la plaça de les Fontetes. | ANA

El número 7 de la llista de Ciutadans Compromesos + Demòcrates + Liberals, Guillem Forné, va avançar que si arriben al comú, tenen la intenció de vestir les façanes en desús de la parròquia, «amb grans murals del còmic que estarien fets per artistes de renom».

En motiu del 25è aniversari del museu i el saló del còmic de la parròquia, Forné també va explicar que tenen gairebé signat un conveni d’agermanament amb la ciutat francesa d’Angulema, on es troba l’arxiu del còmic més gran d’Europa. Segons Forné, «això ens permetria entrar dins el circuit de ciutats europees del còmics i poder gaudir d’exposicions temporals amb material d’Angulema.

REMODELACIÓ DE LES FONTETES / El número 7 de la coalició també va assegurar que tenen la intenció de projectar una remodelació de la plaça i el teatre de les Fontetes, «per fer-lo més còmode per a l’artista i l’espectador, ja que, malgrat acull molts esdeveniments, les instal·lacions es podrien millorar».

Forné també va aprofitar per comprometre’s a fer «tot el possible per fer complir la futura llei de seguretat ciutadana i acabar amb els ‘botellons’ que els últims anys han malmès la imatge de la festa major». CC va detallar que es reuniran amb les comissions de festes per recuperar l’ambient lúdic». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT