PUBLICITAT

Encamp

El PS vol un casal d’avis al Complex Esportiu del Pas de la Casa

S’aprofitaria la reforma que s’ha de fer al complex per encabir-hi el casal

Per El Periòdic

David Rios, cap de llista del PS, al Pas de la Casa.
David Rios, cap de llista del PS, al Pas de la Casa. | PS

El candidat a cònsol major pel Partit Socialista, David Rios, va anunciar la intenció de crear un casal d’avis dins les instal·lacions del Centre Esportiu i Sociocultural del Pas de la Casa, «ja que actualment no hi ha un espai així per als padrins del Pas», puntualitzava. Si arriben al comú, el PS vol  aprofitar la remodelació que s’ha de fer al complex esportiu per adequar-hi l’espai.

Més enllà del casal d’avis, Rios va comentar que es tracta de possibilitar que «es puguin fer activitats tot l’any, no només vinculades a l’esport sinó també culturals». D’aquesta manera, el candidat declarava que es vol apostar, per exemple, per «recuperar els tallers que es feien abans a nivell artístic i també donar-li una vida social». També habilitar alguns locals d’assaig perquè els grups de música del Pas de la Casa o de la parròquia sencera els puguin utilitzar.

A banda del complex, els socialdemòcrates tenen la plaça Sant Pere entre els seus projectes de millora. D’altres projectes comentats van ser la recuperació de la pista de petanca, la cobertura del parc infantil, la remodelació de la sala de festes i la dinamització del Punt Jove, on «actualment no s’hi fa res», denunciava Rios. 

El cap de llista va concloure que «les mesures hauran de passar l’aval dels ciutadans a les reunions de barri i de poble que s’organitzin al Pas». Serà aleshores quan es fixin les prioritats que tenen els ciutadans. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT