PUBLICITAT

Encamp

El PS titlla «d’obsolets» els espais culturals

El PS creu que s’ha de remodelar la sala de festes

Per El Periòdic

L'equip del PS al Pas de la Casa.
L'equip del PS al Pas de la Casa. | PS

La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents va comprometre’s ahir a fer inversions en infraestructures culturals, que considera que «absolutament obsoletes». La número 11 del partit, Maria Lluïsa Alaminos, va posar d’exemple el Centre Cultural la Valireta: «a vegades es queda tan obsolet i petit que hem de fer servir el poliesportiu, una sala que no està condicionada», i «condicionar-la cada vegada és un cost que si tinguéssim una bona sala en condicions ens estalviaríem». Això pel que fa a la sala de teatre, però s’ha de tenir en compte que la sala de música és petita i que la de dansa és subterrània, puntualitzava.

Ayala va assegurar que «la proposta és sortir de la indigència que tenen les infraestructures culturals d’Encamp». Alaminos resumia que són «moltes propostes perquè creiem molt amb el talent d’Andorra i d’Encamp, i creiem que tothom es mereix un espai digne on assajar, on fer teatre, dansa, música...».

Al Pas de la Casa, deien els socialdemòcrates, «la situació no millora gaire». Van fer referència a la plaça de l’Església, «que era una zona que servia una mica per tot», va sentenciar la candidata, que també va comentat que el Complex Esportiu i Sociocultural «haurà de ser més cultural i se li haurà de treure tot el profit que té». El PS també creu que s’ha de remodelar la sala de festes, «tal i com reclamen els ciutadans de la vila del Pas de la Casa», deia Ayala. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT