PUBLICITAT

Ordino

Més informació i tecnologia a les parades d’autobús

En Comú per Ordino segueix apostant pel transport públic

Per El Periòdic

Escabrós, Duró i Herver, ahir.
Escabrós, Duró i Herver, ahir. | Demòcrates

En Comú per Ordino aspira a repetir mandat i continuar els projectes iniciats a la corporació, com han recordat en diverses ocasions durant aquesta campanya electoral. Un d’ells és seguir impulsant el transport públic, i per aquest motiu té la intenció de dotar de més elements les parades d’autobús de la parròquia.

En aquesta legislatura van realitzar la unificació i embelliment de les marquesines, la millora de les freqüències de pas i la rebaixa de les tarifes. La intenció en cas de guanyar és la d’implantar les noves tecnologies a les parades, com es va portar a terme a la marquesina de davant del Centre Esportiu d’Ordino. La intenció és que en cada poble una d’elles compti amb pantalles d’informació, servei de geolocalització dels autobusos, freqüències horàries i carregadors per a telèfons mòbils. Són un seguit de comoditats que es produeixen per evitar esperes, o perquè no es facin tan llargues.

La fita en la qual treballa és que cada cop s’utilitzi menys el vehicle privat i augmentin els usuaris del transport públic. Una trentena de marquesines s’han renovat fins al moment a la parròquia, i en aquests moments «estem a la recta final» del pla estratègic, afirmava Samuel Duró, número tres de la candidatura.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT