PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El preu del gasoil cau un 5% en un any

El descens de costos també es dona més lleugerament en el cas de la gasolina

Per El Periòdic

Un home posant benzina.
Un home posant benzina.

El preu del gasoil ha caigut gairebé un 5% en un any. Segons dades del Departament d’Estadística, el cost per litre del gasoil de locomoció al novembre va ser d’1,028 euros, una xifra per sota dels 1,081 euros que hi havia tot just fa un any. En el cas del gasoil de locomoció millorat, el preu es va reduir un 4,9%, passant d’1,113 euros per litre el novembre del 2018 als 1,059 euros per litre el novembre d’aquest any. Per tant, a l’hora d’omplir el dipòsit, tant en el cas del gasoil de locomoció com en el gasoil millorat l’estalvi per litre és de cinc cèntims.

En el cas de la gasolina, els preus també són més barats respecte a l’any passat. Per exemple, omplir gasolina sense plom de 95 octans és un 1,4% més econòmic (1,149 euros per litre actualment) i la gasolina sense plom de 98 octans també és un 1,5% més barata respecte a fa un any (actualment, el cost és d’1,209 euros per litre).

Durant el mes de novembre del 2019, els preus es van mantenir gairebé estables respecte als que hi havia un mes abans. En el cas del  gasoil de calefacció, el cost en un any també s’ha reduït, en aquest cas un 5,2%.Pel que fa a les parròquies, allà on és més barat repostar és a Canillo, mentre que Escaldes-Engordany és la més cara. En el cas de Canillo, omplir el dipòsit amb gasoil de locomoció costa 1,027 euros mentre que a Escaldes costa 1,032 euros. En el cas de la gasolina sense plom de 95 octans, el preu és d’1,147 euros per litre mentre que a Escaldes costa 1,153 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT