PUBLICITAT

Objectiu Comú aposta per un mur ‘indoor’ d’escalada de gel

Objectiu Comú aposta per un mur ‘indoor’ d’escalada de gel

Per El Periòdic

Els membres de la candidatura durant la reunió de poble.
Els membres de la candidatura durant la reunió de poble. | Albert Ortega

La creació d’un mur ‘indoor’ d’escalada de gel per atreure turistes amb vessant esportista durant tot l’any. Aquesta va ser la gran nova proposta que va revelar ahir durant la tradicional reunió del poble el gerent esportiu i membre de la candidatura d’Objectiu Comú, Miquel Naudi.

D’aquesta manera, la mesura forma part de les diferents idees que recull el programa polític de la formació canillenca per estimular l’esport a la parròquia amb propostes sorprenents, com la de construir una pista sintètica per esquiar els 365 dies de l’any, la creació d’una pista per treballar la tecnificació, la reforma de la piscina comunal o la rehabilitació de la cascada de les moles.

En aquest sentit, Objectiu Comú va aprofitar per anar descobrint novetats en cada acte mentre conserva el seu gran lema: Obrir el comú a tota la gent que es vulgui apropar. Així van demostrar-ho ahir els membres de la candidatura canillenca en la reunió de poble al Palau de Gel enfront dels més de 50 assistents que van apropar-se.

 

PROXIMITAT I DIÀLEG/ Tot seguit, el candidat Santi García va detallar que «la nostra intenció és escoltar al poble, conèixer les mancances que pateix, donar-li les eines que li falten i simplificar les gestions administratives dels ciutadans». Un discurs que connecta amb el que la formació política està transmetent al llarg de la campanya. 

D’altra banda, els diversos assistents que van acudir al recinte van aprofitar el torn de paraula per plantejar preguntes sobre turisme, gestió comunal, urbanisme i mobilitat als membres d’Objectiu Comú. 

Per últim, Dolors Cabot va tancar l’acte al detallar que «proposem  un equilibri entre els que vivim i els que ens visiten. Per això volem crear packs anuals. Hem de trobar respostes perquè s’agilitzi el trànsit i millorar la mobilitat. Tenim una natura única i privilegiada per ser punters al país».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT