PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes tanca la temporada amb un mal sobor de boca a Lleida

L’equip format amb Caminal i Guillamet acaba cinquè

Per El Periòdic

Joan Vinyes
Joan Vinyes | FotoEsport

Joan Vinyes, Melchor Caminal i Quim Gillamet (Seat Ibiza TDi - Baporo Motorsport) no tindran el millor record de la seva participació en la darrera edició de les 4 hores off-road de Lleida. Una enganxada en el fang en la segona volta i uns problemes mecànics a conseqüència d’un toc amb un rival, els van deixar sense opció a les posicions d’honor abans de meitat de carrera. Al final van aconseguir travessar la línia d’arribada en la cinquena posició de la classe tres (11a plaça en la classificació absoluta).

La pluja que va caure de manera continuada durant 48 hores la setmana anterior a la prova va deixar la pista del Circuit de Lleida en un estat deplorable. Els esforços dels membres de l’Escuderia Lleida van aconseguir recuperar en part l’esmentat escenari.

«La pista està molt delicada, has de seguir per les roderes marcades, si entres al fang, sortir és complicat. Potser hauria pogut rebaixar un minut i millorar alguna posició», comentava Vinyes i recordava que «amb tot, en una carrera de 4 hores estar el setè o el cinquè en la graella de sortida tampoc és tan important». «Crec que vam estar en una bona posició», sentenciava.

Així mateix, el pilot andorrà va subratllar que «vam seguir amb l’objectiu de gaudir de la carrera». «Vam canviar l’estratègia inicial i vam fer relleus més curts per sortir els tres dues vegades a la pista», afegia.

Per tant, a partir de mitja carrera tot es va desenvolupar amb normalitat i Vinyes, Guillamet i Caminal van poder completar una nova edició encara que lluny de les posicions que s’havien proposat inicialment. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT