PUBLICITAT

Saviola, Pi, Canal, Baines i Moi, els millors de l’any

El fantasma de l’‘Operació Cautxú’ planeja sobre la gal·la anual de la FAF

Per Miquel López-Egea

Adolfo Baines de l’Inter d’Escaldes, el millor entrenador.
Adolfo Baines de l’Inter d’Escaldes, el millor entrenador. | Maricel Blanch

Javier Saviola, Enric Pi, Edurne Canal, Moi Gonçalves, Adolfo Baines, Eric Flinch i Bruno Parente van ser els premiats a la Nit del Futbol 2019 de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), gal·la que homenatja als millors àrbitres, jugadors i entrenadores de la temporada. També es van donar els premis a la internacionalitat a Èric Mesquita, Arnau Rodríguez, Omar Ávila, David Férriz, Marc Rebés, Víctor Rodríguez, Max Llovera i Ludo Clemente, i es va fer un reconeixement a Ferran Pol i Juli Sánchez per haver-se retirat.

Per un altre costat, l’Inter d’Escaldes B, la UE Extremenya, l’FC Ordino, el SAE Sant Julià, el CE Comapedrosa, l’FC Encamp van ser premiats  pel Fair Play i es va fer una menció especial a Ilde Lima i Antoni Romero, igual que a la selecció absoluta, la sub-21, la sub-17 i la selecció benjamina de futbol sala.
Aquesta edició, que va comptar amb la presència del secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, va estar marcada per l’Operació Cautxú, ja que Fèlix Álvarez, president de l’entitat, va voler recordar que «ha estat un any dur per a la federació» i que «no hem pogut celebrar els 25 anys d’història de l’entitat com voldríem». A més, va destacar «el darrer trajecte» de l’any per «l’actitud dels empleats i dels jugadors», pels resultats obtinguts. De fet, al principi de la cerimònia, es va fer un aplaudiment «per l’any especialment dur» dels treballadors.

Per un altre costat, el premiat Javier Saviola, va indicar que «estic molt content, com faig amb tots els premis. Sempre se’ls ha de donar importància, sobretot vivint a Andorra». «Espero poder seguir rebent premis per un temps, per a nosaltres és molt important i estem agraïts. Estem satisfets d’haver format una família, de moment seguiré fins que acabi el campionat», sentenciava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT