PUBLICITAT

La Massana

CC aposta per unir tots els pobles amb vorera i començarà per Sispony

Molné explica que el comú prioritzarà la cobertura dels trams més perillosos

Per El Periòdic

Molné i altres candidats de CC al carrer Major de la Massana, ahir.
Molné i altres candidats de CC al carrer Major de la Massana, ahir. | ANA / T. N.

La candidatura de CC busca que els vianants puguin desplaçar-se a peu des del centre de la Massana fins a tots els pobles que conformen la parròquia. Per fer-ho, projectaran nous trams de vorera allà on actualment no n’hi ha, «perquè la gent es pugui desplaçar amb seguretat», va explicar ahir la número 1 de la llista, Olga Molné. De tota manera, la prioritat del futur equip de govern comunal és una part del camí entre la Massana i Sispony, a l’alçada de les Canadilles, on la carretera és molt estreta i no hi ha espai per a les persones que van a peu. «És una zona molt bonica i molt concorreguda», va afirmar Molné, «però la gent gairebé mai hi passa a peu perquè és molt perillós». 

La cap de llista, no obstant, va reconèixer que quatre anys no són suficients per poder habilitar una vorera a tots els trams de la parròquia que no en tenen. Per això, la coalició que també agrupa DA i L’A prioritzarà els trams més perillosos.

Aquesta iniciativa està relacionada amb la proposta d’unir amb una voravia el tram que separa la Massana, Erts i Arinsal, guanyadora del pressupost participatiu d’enguany. «Com que és una carretera general, la competència és del Govern», va recordar la cap de llista tot assegurant que «el que farem serà treballar colze a colze i fer totes les reunions que siguin necessàries» entre l’Executiu i els propietaris a fi «que cedeixin anticipadament l’espai de terreny que corresponen a vialitat».

PUBLICITAT
PUBLICITAT